Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Ambient Trip Commander

Ambient Trip Commander vertelt het verhaal van Samantha Tapfersten, een geeky jonge vrouw die een nogal saai leven leidt in een middelgrote Europese stad. Ze heeft een alledaagse baan bij een synthesizerwinkel en brengt haar eenzame avonden door met het spelen van RPG-games. Op een dag ontvangt ze een cryptische e-mail van een hackersgroep die haar uitnodigt in Lonetal, een afgelegen dorp ergens diep in de Alpen. Onderweg naar Lonetal worden de dingen gaandeweg beklemmender en begint zich een groots mysterie te ontvouwen.

Ambient Trip Commander is de eerste avondvullende animatiefilm van producer, dj en illustrator Danny Wolfers alias Legowelt. Wolfers heeft de animatie, waarin zijn felgekleurde aquarellen tot leven komen, frame voor frame met de hand getekend. Het is het resultaat van een lang proces dat 18 maanden in beslag nam.

Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

De volledige soundtrack van de film, die een speelduur heeft van zeventig minuten, bestaat uit originele synthesizercomposities en –improvisaties van Wolfers zelf. Tijdens deze vertoning voert hij de ‘OST’, deels improviserend, integraal op. De animatie en klanken van Ambient Trip Collector bieden een intensieve en prikkelende tocht door de fascinerende, soms wat onheilspellende droomwereld van Wolfers.

Het Podium is mede mogelijk gemaakt door: