Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Het Nieuwe Instituut en hiphophuis nodigen je van harte uit voor de opening van de tentoonstelling Wey Dey Move van architect en creative director Dele Adeyemo, waarbij choreografen Sunday Obiajulu Ozegbe en Babayemi Afolabi Osokoya samen met dansers van hiphophuis een masquerade openingsperformance op Het Podium verzorgen.

Openingsperformance

Choreografen Sunday Obiajulu Ozegbe en Babayemi Afolabi Osokoya verzorgen samen met dansers van het hiphophuis de masquerade openingsperformance op Het Podium van Het Nieuwe Instituut. 

Clubnacht The Afro Coalition

Direct aansluitend vindt de clubnacht, The Afro Coalition w/ Cloud8, Ziongate, Woza & Pianoland, plaats in Het Nieuwe Café. Het feest wordt gepresenteerd door Het Nieuwe Instituut en hiphophuis, en brengt met The Afro Coalition de beste Afroclubparty’s in Nederland samenbrengt op één dansvloer. Verwacht de beste amapiano, afrobeat(s), afrohouse en afrotech anthems. De tentoonstelling Wey Dey Move is speciaal voor deze dag tot 22:00 geopend. Meer informatie over dit feest en tickets zijn hier te vinden.

datum
16/07/2022
tijd
19:00 – 21:00
taal
Nederlands/Engels
 
locatie

Het Podium

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis (reserveer via de ticketlink)

Het Podium is mede mogelijk gemaakt door: